AUTOEXPERT

Autoexpert is het garantieprogramma voor Fiat Chrysler Automobiles-auto‘s:  kies uw auto uit een ruim gamma modellen die geselecteerd en gecertificeerd zijn op basis van meer dan 160 testen.

Waarom Autoexpert?

controls

160 GECERTIFICEERDE TESTEN.

Onze deskundigen die deelnemen aan het Autoexpert-programma controleren uw auto en al zijn onderdelen: van de motor tot de transmissie, van de remmen tot het veersysteem en het elektrisch systeem en van de carrosserie tot het interieur. 

 

 

 

kilometers

TWEEDEHANDSWAGENS DIE JONGER ZIJN DAN 2 JAAR EN MET MINDER DAN 120.000 KM

U kunt uw tweedehands Autoexpert-auto kiezen uit een ruim gamma van auto‘s die geselecteerd zijn op basis van hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Om te garanderen dat u er een lange weg mee kunt afleggen.

 

warranty

GARANTIE VAN 12 MAANDEN ZONDER KILOMETERBEPERKING*

De Autoexpert-garantie is de meest uitgebreide op de tweedehandsautomarkt: ze omvat wegenwachtdienst, mobiliteitsservices en een vervangauto. Geen eigen risico voor eventuele reparaties.

 

assistance

WEGENWACHTDIENST, VERVANGAUTO, PASSAGIERS HULPVERLENING

SELECTED4U omvat ook een Wegenwacht service van 24 uur per dag en 365 dagen per jaar in heel Europa en - indien nodig - een vervangende auto service en hulpverlening aan de passagier.

offers

TOEGEWIJDE FINANCIERINGSOPLOSSINGEN

Wanneer u een voertuig van Autoexpert koopt kunt u rekenen op diverse op maat gemaakte en flexibele financieringsoplossingen waardoor u de auto kunt afbetalen tegen gunstige voorwaarden.

 

test-drive

TESTRIT

Kom zelf eens kijken of u een geschikte wagen vindt.
De SELECTED4U wagens staan te uwer beschikking voor een testrit: uw ideale auto kiezen zal dus nog gemakkelijker zijn.

checkup

GRATIS CONTROLE

Tijdens de eerste 12 maanden biedt SELECTED4U u een gratis controle van de auto aan.
We raden u aan uw auto te laten controleren bij één van onze officiële SELECTED4U vestigingen, om u de beste kwaliteit te kunnen garanderen.

 

satisfied

TEVREDENHEIDSGARANTIE**

Bent u nog niet overtuigd van uw aankoop? Geen probleem.
SELECTED4U biedt u de exclusieve mogelijkheid om de auto af te halen en later te vervangen door een ander nieuw of tweedehands voertuig met dezelfde of een hogere waarde en dit binnen 15 dagen na uw aankoop en als de auto niet meer dan 1000 km afgelegd heeft.

extended-warranty

BIJKOMENDE VERLENGDE GARANTIES

Op verzoek kunt u de SELECTED4U-garantie verlengen met 12 maanden extra, na de 12 maanden die al in het programma opgenomen zijn.

* Eventueel met inbegrip van resterende garantie van de fabrikant.